print Energifordeling pr portion

Bolchebede-salat

Af majbritt_netslank 504 kcal pr portion (452g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

150g Rejer Store, Grønland
6g Ekstra Jomfru Olivenolie, Svansø
350g Rødbede, rå
60g Rugpasta
100g Kakifrugt (Sharon), rå
50g Sukkerært
2 spsk Olivenolie
10g Pesto Genovese
15 stk Hasselnød, tørret
150g Hytteost 4%, Karolines Køkken

Fremgangsmåde

Tø tigerrejerne op (tag dem evt. op dagen før og sæt dem i køleskabet).

Lad skallen/halen sidde på, hvis du har købt den med hale på.

Varm olien op og steg først skiver af hvidløg skiver af chili i olien. Tilsæt rejerne og karry.

Svits dem i ca 3-4 minutter.

Kog rugpastaen som anvist på pakken.

Når de er kogt, hæld vandet fra. Vend skruerne i lidt olivenolie.

Skræl bolchebeder skær den i meget tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller siden af et rivejern eller et mandolinjern.

Hak kakifrugten i tern og del sukkerærterne på langs.

Hak persillen groft.

Bland det hele i en skål med afkølet pasta og stegte tigerrejer.

Rist nødderne på en tør pande ca 3-4 minutter.

Bland olie, citronsaft og skal og pesto sammen.

Hæld det over salaten.

Top med hytteost, salt og peber.