print Energifordeling pr stk

Cheeseburger

Af Ida, Netslank 574 kcal pr stk (785g)

Varer til 4 stk

Ingredienser til 4 stk

800 g hakket oksekød max. 10%
ca. 1 spsk. grillkrydderi
2 agurker
½ bakke tomater
2 løg
½ iceberg salat
½ pose gulerødder
10 skiver ost 30+/16%
Grovkornet sennep
Sukkerreduceret ketchup
4 rugboller fra Schulstad
(minimum 8% fibre)

Fremgangsmåde

Form kødet til flade bøffer, og drys med

grillkrydderi. Steg dem på en fedtfri pande, til de er brune og sprøde. Lav et fad med agurk, tomat og løg i skriver. Snit iceberg fint, eller læg hele blade på

fadet. Skræl gulerødder, og skær dem i stave. Sæt dem på højkant i nogle glas. Skær osten i skiver, og læg på fadet eller en tallerken. Sæt grov sennep og ketchup på bordet sammen med alle grøntsagerne

og osten. Varm bollerne, og hold dem lune under et viskestykke i brødkurven. Stil brød og bøffer på

bordet.

Så kan alle bygge deres egen burger.

Mor spiser kun én burgerbolle.