print Energifordeling pr portion

Chokoladebrud med mufanødder og karamelsauce

Af Majbritt L Engell, Netslank 77 kcal pr portion (15g)

Varer til 20 portion

Ingredienser til 20 portion

30 g mandler
30 g pekannødder
30 g macadamianødder
4 spsk. Fiberstrø
½ tsk. kanel
1 knsp saltflager
30 gram Suvida toppingsauce Toffee
150 g sukkerfri chokolade min. 70%

Pynt:
Frysetørret bær
Suvida toppingsauce Toffee

Fremgangsmåde

Mandler og pekannødder ristes på en tør pande.

Bland dem med macadamianødder, fiberstrø, kanel og saltflager.

Fordel massen i en rugbrødsform belagt med bagepapir.

Hæld karamelsaucen over.

Smelt chokoladen over et vandbad. Og hæld det over massen.

Stil det i fryseren ca ½-1 time.

Tag det frosne chokoladebrød ud af fryseren.

Pynt med frysetørret bær og Suvida Toffee toppingsauce.

Skæres det i brud eller stave.

Opbevares i fryseren.