print Energifordeling pr stk

Chokoladehjerter med pistacienødder og vilde bær

Af Majbritt L Engell, Netslank 132 kcal pr stk (25g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

100g Pistacienødder, hasselnødder eller andre nødder
200g mørk chokolade min 70%
evt. lidt frysetørret jordbær eller skovbær

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande i et par minutter. Lad nødderne køle lidt af.

Hvis du bruger hasselnødder skal du rulle dem i et viskestykke så skallerne kommer af. Fordel nødderne i 12 silikoneforme, evt sammen med frysetørrede bær.

Smelt chokoladen over et vandbad.

Fordel chokoladen over nødderne.

Stil konfekten på køl eller i fryseren.

Opbevares i fryseres. Tages ud 5 minutter før de skal bruges.

Tip: Pynt evt hjerterne med hindbærstøv.