print Energifordeling pr personer

Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt poussiner

Af Majbritt L Engell, Netslank 433 kcal pr personer (407g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

4 poussiner
2 citroner skårret i både
4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin

350g hvidkål, rå
1 bundt bredbladet persille
2 spsk Kapers
2 bananløg
1/2 dl citronolie, fx olivenolie med citronsmag
0.5 dl Kokosmel
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær rumpen af poussinerne.

Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.

Kom hvidkålen, persille, kapers og løg i en blender og blend det til små stykker.

Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.

Tip: server evt lune tortilas (lille størrelse) til retten. 1 stk pr person