print Energifordeling pr portion

Crispy broccolisalat med rugpasta

Af Majbritt L Engell, Netslank 224 kcal pr portion (303g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

90 gram røget filet
60 gram rå rugpasta (fx fra ilfornaro)
1 broccoli
2 peberfrugter fx røde
1 bakke babymajs
1 æble
40 gram hasselnødder
Dressing
250 gram cheasy hytteost
2 spsk. rapsolie eller macadamianød olie
2 spsk. balsamico
1 spsk. grovkornet sennep
saften fra en limefrugt
Salt og peber
Evt. 3 drb flydende sød

Fremgangsmåde

Rist røget filet skiver på begge sider på en tør pande så de bliver lækre sprøde.

Kog rugpastaen i vand med salt i ca. 5-10 minutter

Del broccolien i fine buketter, hak stokken meget fint i tern.

Skær peberfrugt, babymajs og æble i tern og hak hasselnødderne.

Bland dressingen.

Rør dressing sammen med resterende ingredienser og knus stegt røget filet over salaten.