print Energifordeling pr portion

Gryderet med aubergine, tomat og løg

Af Ida, Netslank 550 kcal pr portion (742g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

1 aubergine
4 tomater
5 løg
2 tsk olivenolie
2 fed hvidløg
800 g hakket oksekød max. 10% fedt
2 dåser flåede tomater (erstat evt. den
ene med et glas tomatsalsa)
3 spsk balsamico
3 spsk soja
1 dåse tomatpure
4 laurbærblade
200 g revet ost max. 30+/16%

Fremgangsmåde

Skær aubergine i mindre firkanter, og

del tomaterne i otte både hver. Skræl

løgene, og skær dem i små både, eller

hak dem fint. Svits dem i to tsk olie.

Pres hvidløgene ned i, og tilsæt kødet.

Tilsæt aubergine, tomat, flåede tomater,

balsamico, soja, tomatpure og laurbærblade.

Lad retten simre minimum 30 minutter

og gerne en time ved svag varme.

Server retten i skåle, og drys ost ovenpå.