print Energifordeling pr portion

Hartvig & Engell frokostsalat

Af Majbritt L Engell, Netslank 320 kcal pr portion (362g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

100 g spidskål, finntsnittet
50 g blomkål, skåret tyndt
1 håndfuld friske urter, fx persille, koriander eller løvstikke
50 g gulerod, asparges eller tomat, skåret i mindre stykker
2 spsk. olivenolie med chokoladesmag eller pistacienøddeolie
1⁄2 lime, saften
1 knsp. grov lakridspulver
50 g tun fra dåse
lidt sorte saltflager
100 g hytteost

Fremgangsmåde

Vend grøntsagerne sammen med friske urter og skiver

af gulerod. Vend salaten

med olie, limesaft, lakridspulver, tun og salt ager.

Server hytteost til salaten, eller bland den med ind i salaten.

Opskriften er fra vores bog GRØN KETO.