print Energifordeling pr personer

Ingefærsuppe

Af Majbritt L Engell, Netslank 252 kcal pr personer (361g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

1 porre
1 sykke ingefær, ca. på størrelse med en tommelfinger
2 spsk olivenole- eller kokosolie
peber
lidt frisk chili
1 spsk stærk karry
1 fed hvidløg, fintsnittet
skal og saft fra 1 økologisk citron
600 g hakket oksekød
1/2 blomkål
1 gul peberfrugt
1 liter vand
salt
kokosmel
frisk persille

Fremgangsmåde

Skær enden af porren, skær den langs og rens den for jord under koldt vand. Hak den groft.

Skær skrællen af ingefæren og riv eller hak den fint.

Kom porren og ingefær i en gryde med olie, peber, hakket chili, karry og hvidløg.

Svits under jævn varme i ca. 4-5 min. Tilsæt derefter kødet.

Lad det simre under låg ca 5-8 min.

Hak blomkål og peberfrugt fint, og tilsæt dem sammen med vand. Lad suppen simre under låg ca. 20 min. Smag suppen til med salt. Pynt evt. med kokosmel og frisk persille. Servér.