print Energifordeling pr portion

Kanelbøffer på rugbrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 244 kcal pr portion (209g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

100 gr hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 tsk Kanel
1 tsk groft salt
1/2 tsk Garam Masala
1 fed hvidløg
1 stk løg
15 gr olivenolie eller flydende oliemargarine (fx flydende kærgaarden eller flydende lise)
30 gr rugbrød
1 tsk sennep

TILBEHØR
150 gr blandede grøntsager

Fremgangsmåde

Rør kødet med salt og kanel.

Tilsæt Garam Masala og knust hvidløg.

Form kødet til en bøf.

Skær løget i skriver.

Smelt fedtstoffet på en spande og steg bøffen og løget.

Løget skiverne er færdige når dine er gyldne og bøffen skal stege ca. 4 minutter på hver side ved middel varme.

Spis med 150 gr. blandede grøntsager til