print Energifordeling pr stk

Knækbrød med pistacie og mandel

Af Majbritt L Engell, Netslank 112 kcal pr stk (48g)

Varer til 16 stk

Ingredienser til 16 stk

75g Pistacienød, tørret
75g Mandler
150g Hørfrø
100g Havregryn
100g Sesamfrø
3 spsk Skallin eller loppefrøskaller
5g Bagepulver
salt, 1-1,5 spsk
1/2 tsk kanel
250g Vand

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 160 grader.

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til mel i en foodprocessor eller en minihakker.

Ælt det hele god sammen. Fordel dejen på et stykke bagepapir.

Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir.

Skær knækbrødene med en skarp kniv så du får 4 rækker. Skær modsat vej, igen så du får 4 rækker. Dvs 16 knækbrød i alt.

Bages ved 160 grader varmluft ovn i ca 50-60 minutter.

Knækbrød bruges på basisdag på boostkur