print Energifordeling pr stk

Konfektrulle med abrikos & rom

Af Majbritt L Engell, Netslank 166 kcal pr stk (40g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

50 g svesker
160g rugflager eller bygflager
1 bæger æggehvider
120g kokosmel
80g nutella eller sukkerfri nutella
5 spsk kakao pulver
2-3 tsk romessens
75g pecannødder
80g abrikoser øko, svansø
100g lätta eller kokosolie
30 g mandelflager

Fremgangsmåde

Kog sveskerne i vand i ca 5-8 min.

Hæld vandet fra, pånær 2-3 spsk.

Blend det med en stavblender.

Kom mosen og alle ingredienser i en food processor.

Rul dejen til en lang pølse.

Vend dem i mandelflager.

Stil den på køl eller i fryseren.

Skære i 20 skiver inden servering.

Opbevares på køl.