print Energifordeling pr portion

Lasagne, den gode

Af Alice, NetSlank 548 kcal pr portion (400g)

Varer til 6 portion

Ingredienser til 6 portion

400g Hakket Oksekød, 8-12%, råt
250g Sauce Bechamel, Dolmio
250g Ost 45+, fuldfed
1000g Grøntsager u. majs og ærter
100g Lasagneplader, Pastella
50g Piskefløde, Karoline
140g Tomat, koncentrat
2 spsk Olivenolie
Lidt vand

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i mindre stykker. Svits kød, bacon og grønt i olivenolie.

Tilsæt lidt vand, tomatkoncentrat, fløde og krydderier. Rør rundt til det er brunet ca. 10-15 min.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Fordel 1/2 delen af kødsovsen i et ildfast fad, kom 1/2 delen af bechamel sovs og revet ost på. Fordel 5 lasagneplader. Kom næste del kød, bechamel sovs og revet ost på.

Top med krydderier og muskat.

Bag i ovnen ca. 30 min.

Spis evt. ekstra grøntsager til fx i en salat eller snackgrønt.

Grønt i selve lasagne er 1 kg. det vil sige kun 125g pr. person.