print Energifordeling pr portion

Linsesuppe

Af Ida, Netslank 463 kcal pr portion (651g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk ingefær
2 spsk karry
1 tsk gurkemeje
2 spsk rapsolie
2 dåser hakkede, flåede tomater
0,75 l grønsagsbouillon
200 g røde linser
3 spsk citronsaft
4 skiver rugbrød a 50 g
500 g fromage frais eller 100 g ost max 30+ skåret i små tern

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint.

Steg det i olien med karry, gurkemeje og ingefær.

Tilsæt tomat og bouillon og lad det koge op.

Tilsæt linserne og lad suppen simre under låg ved svag varme ca. 45 min.

Blend suppen med en stavblender.

Smag til med citronsaft og evt. ekstra krydderier.

Rist rugbrød og skær dem i trekanter.

Spis suppen med ristet rugbrød og fromage frais eller ostetern på toppen.