print Energifordeling pr portion

Lynpariser og spejlæg

Af Ida, Netslank 579 kcal pr portion (478g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

400-600 g grønt,
(fx agurk, squash, cherrytomat,
rød peberfrugt eller gulerod)
750 g hakket oksekød max 10% fedt
4 æg
4 skiver fibertoast a 60 g
kapers
revet peberrod
syltede rødbeder (gerne sukkerfri)
grov sennep
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær det grønne i skiver/stave, og anret det i skåle, så man selv kan vælge, hvad man vil have. Form kødet til 4.

Drys med salt og peber på begge sider.

Steg bøfferne på begge sider på en slip-let pande, til de er næsten færdige.

Læg dem på en tallerken, og stil dem i ovnen ved 150 grader.

Steg æggene på en slip-let pande.

Rist brødet.

Hak evt. de syltede rødbeder.

Anret lidt kapers, revet peberrod, rødbeder i skåle. Smør toast med grov sennep, læg en bøf på hver skive toast og derefter et spejlæg ovenpå.

Drys med lidt salt og peber.

Hver person kan herefter bygge på med peberrod