print Energifordeling pr portion

Mexikansk med det hele

Af Ida, Netslank 506 kcal pr portion (478g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

2 fed hvidløg
1 løg
1 tsk karry
1 tsk olie
500 g hakket oksekød
2 spsk soja
½ tsk tørret chili (efter smag)
1 tsk flydende sød
2 røde peberfrugter eller 3 snackpeber
salt og peber
Avocado-creme:
1 avocado
200 g hytteost
100 g revet ost (max 30+/16%)
60 g tomatsalsa
2 forårsløg
1 tsk citronsaft
salt og peber efter smag
400 g grøntsager (tomat, agurk, gulerod, salat, friskhakket persille mv.)
4 tortilla-pandekager (helst fuldkornsvariant)

Fremgangsmåde

Kød på mexikansk:

Hak hvidløget fint, og snit løgene.

Svits løg, hvidløg og karry i olie. Tilsæt

oksekødet lidt af gangen, og rør rundt

Tilsæt soja, chili og flydende sød, og skru ned for varmen.

Rør rundt jævnligt.

Skær peberfrugten i tynde stave, og tilsæt dem. Smag til med salt og peber.

Avocado-creme:

Skær avocadoen i tern.

Bland hytteost, avocado, revet ost og salsa i en skål.

Hak forårsløg fint, og bland dem i.

Gem lidt til at pynte med på toppen.

Tilsæt citronsaft, og smag til med salt og peber.

Vask grøntsagerne, og anret dem på et

fad i mundrette stykker.

Varm pandekagerne i ovnen, og server retten.

Læg en pandekage på en tallerken og

tilsæt 1/4 kød og 1/4 avocadomasse. Kom

grøntsagerne på toppen.