print Energifordeling pr stk

Müslibarer med kokos og mørk chokolade

Af Ida, Netslank 197 kcal pr stk (57g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

100 g hasselnødder, malet til mel
100 g kokosmel
100 g Perfect Fit
100 g grofthakkede mandler
50 g hørfrø
50 g sesamfrø
50 g rugflager
100 g peanutbutter
200 g abrikoser
2 æg
3/4 dl vand
75 g sukkerfri mørk chokolade

Fremgangsmåde

Bland hasselnøddemel, kokosmel, Perfect Fit, grofthakkede mandler, hørfrø, sesamfrø og rugflager godt sammen.

Rør peanutbutter, hakkede abrikoser, æg og vand i.

Kom massen i et fad 25x35 cm beklædt med bagepapir. Fordel massen med en ske, så den bliver jævnt fordelt.

Bag massen ved 110 grader varmluftovn i 1 time.

Skær massen ud i 20 müslibarer. Fordel dem på en bagerist og bag dem i yderligere 45 minutter.

Lad müslibarerne køle af.

Smelt chokoladen og pensl müslibarerne på bunden med chokoladen. Lad chokoladen køle af, inden du kommer müslibarerne i en lufttær beholder med bagepapir i mellem.

Opbevares på køl.

Gode før træning og til at have med på farten.

Tip: Barerne kan fryses.