print Energifordeling pr portion

Pastasalat med laks og kokoschips

Af Majbritt L Engell, Netslank 444 kcal pr portion (300g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

120g Pastaskruer, Fuldkorn
400g Laks, røget
200g Spidskål
60g Kokos chips (se fx frk skrumps netshop)
200g Tomat
200g sølvbede eller rødbede
250 g hytteost, 1,5%
3 spsk Hasselnøddeolie
saften fra en lime
lidt stødt muskat, karry, salt og peber

frisk koriander

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Skær laksen i tykke skiver.

Snit spidskålen fint.

Del tomaterne.

Bland salaten sammen.

Rør hasselnøddeolie sammen med limesaft, karry og muskatnød lidt salt og peber.

Hæld det over salaten.

Pynt med frisk persille elller koriander.

Pynt til slut med hytteost.