print Energifordeling pr stk

Pebernødder

Af Majbritt L Engell, Netslank 18 kcal pr stk (6g)

Varer til 80 stk

Ingredienser til 80 stk

150 g rugmel
100 g Suvdia Sødebagemiddel
2 spsk Suvida gylden
1 dl rapsolie
1 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
½ tsk ingefær
½ tsk nelliker
½ tsk peber

Fremgangsmåde

Bland først tørre ingredienser.

Tilsæt dernæst rapsolie og æg og ælt dejen sammen med hænderne.

Rul dejen til små kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 7 min. Ved 200 grader.

Tip Hvis du undlader 50 gram sødebagemiddel og 75 gram rugmel kan du bruge dejen til brunkager. TIlsæt 1 tsk potaske.

Form dejen til små kugler og tryk dem blad som brunkager.

Drys med mandelflager. Bages ca 7-12 minutter.

Lad dem køle af og nyd smagen.