print Energifordeling pr personer

Pizza med jordskok og bresaola

Af Majbritt L Engell, Netslank 425 kcal pr personer (321g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

4 små tortilla, fuldkornsvariant
1 dåse tomatpure
4 spsk grøn pesto
150g Ost, 20+
300g Jordskokker
200g Bresaola
tørret oregano eller rosmarin
Frisk basilikum til pynt

Tip: Grøntsagsstave af 4-6 gulerødder som tilbehør

Fremgangsmåde

Læg tortillaerne på en bagerist med bagepapir og smør den med tomatpure og pesto.

Drys herefter med lidt af den revet ost.

Skyl og skrub jordskokkerne.

Skær skiver af jordskokker og fordel dem over pizzaerne. Drys med den sidste del af osten og tørret rosmarin eller oregano.

Bag pizzaerne i ovnen i 10 min. ved 200 grader.

Pynt med skiver af bresaola og basilikum lige før servering.

Læg fx bresaolaen som små blomster på pizzaerne.