print Energifordeling pr stk

Chokoladekonfekt med appelsin og pistacie

Af Majbritt L Engell, Netslank 77 kcal pr stk (14g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

100g Chokolade 70%,
20g Smør, saltet
50g Pistacienødder, ristes på en tør pande nogle minutter. Hakkes groft
2 spsk frysetørret bær
1 knsp kardemomme
skallen fra 1/2 appelsin
1/2 tsk vaniljepulver

Topping: lidt hakkede valnødder eller frysetørrede skovbær eller andre tørret bær
(se vores frysetørres bær i netshoppen)

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over et vandbad sammen med smøret.

Tilsæt nødder, frysetørret bær, krydderier og appelsin.

Fordel massen i en små silikoneforme af 1 cm i størrelse.

Stil konfekten på køl eller i fryseren.

Opbevares i fryseres.