print Energifordeling pr portion

Rejecoktail

Af Majbritt L Engell, Netslank 331 kcal pr portion (543g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

200 g spidskål, fintsnittet
50 g babyspinat
50 g edamamebønner
250 g cherrytomater, finthakkede • 1 agurk, finthakket
100 g bladselleri, finthakkede • 250 g rejer i lage
150 g skyr
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
2 tsk. flydende honning
salt og peber
krydderurter: dild, persille, purløg

Fremgangsmåde

Bland grøntsagerne, og del dem i 2 portioner.

Rør skyren med mayonnaise, ketchup, paprika og honning.

Smag til med salt og peber. Fordel dressingen i to portioner.

Fordel en portion dressing ud over en portion salat, pynt med frisk dild, persille og purløg. Top med rejer.

Spis 1 portion til frokost og 1 portion til aftensmad.

Opskriften er fra vores bog plus 40 minus 10