print Energifordeling pr portion

Rødkålssalat med Johan Bülov lakrids-granulat

Af Majbritt L Engell, Netslank 204 kcal pr portion (247g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

350g Rødkål (eller mere)
1/4 rødløg
Frikse basilikumblade, gerne de lilla
10g Skovbærmiks - frysetørrede (se netbutiken http://www.netslank.dk/products/krydderier-og-aromaer-7)
8 halve valnødder eller pecannødder
50g Granatæblekerner
Lidt frisk koriander og skovsyre (købes i assorterede madbutikker)
2 spsk olivenolie med chokoladesmag (http://www.netslank.dk/products/olie-og-tilbehor-24)
1 spsk hvid balsamicoeddike
saften fra 1/2 lime
1 knsp Johan Bülow lakridsrodsgranulat
5g Mørk chokolade min 70%, gerne med mintsmag

Fremgangsmåde

Snit kålen fint og skær rødløg i strimler.

Vend det hele sammen. Pynt med frysetørret bær, valnødder, granatæblekerner, frisk basilikum, koriander, frisk skovsyrer, og fordel dressen af olivenolie med chokoladesmag, eddike og lmesaften over ingredienserne.

Drys med lakrids-granulaten og finthakket chokolade.