Arme riddere med cremefraiche, choko og valnødder
832 kcal pr portion (326g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
2 skiver elverbrød (se opskrift side 94)
2 æg
3 spsk. piskefløde 38 %
1⁄2 tsk. kanel
1 knsp. salt
1 spsk. smør
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpressetrapsolie
11⁄2 spsk. cremefraiche 38 %
1⁄2 tsk. vaniljepulver
1⁄2 økologisk citron, fintrevet skal
Lidt hakket mørk chokolade 85%
10 g valnødder eller mandler (kan evt. tørristes for at opnå en sødere smag)
4-6 blade frisk mynte, citronmelisse eller rød merle
Fremgangsmåde
Pisk æg, fløde, kanel og salt sammen. Vend brødskiverne i æggemassen. Lad dem ligge lidt i æggemassen for at suge godt. Steg brødskiverne på en mellemstor pande i smør og olie, ca. 4-5 minutter på hver side. Rør cremefraichen sammen med vaniljepulver og revet citronskal. Pynt de færdigstegte brødskiver med cremefraiche, mynteblade og evt. lidt ekstra citronskal. Top med valnødder og friske urter.
Kulhydrat pr. portion: 5 g
Protein pr. portion: 29 g
Opskriften er fra bogen Grøn Keto
Seneste kommentarer