print Energifordeling pr person

Aubergine med salt, sødt og surt

Af Ida, Netslank 257 kcal pr person (468g)

Varer til 2 person

Ingredienser til 2 person

1 løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 aubergine
1 spsk olivenolie
35 g mandler
1 dåse hakkede tomater
5 dråber flydende sødemiddel
2 spsk balsamicoeddike
50 g grønne oliven med peber
2 spsk kapers
salt og peber

Fremgangsmåde

Hak løg, chili og hvidløg.

Skær aubergine i tern.

Opvarm oliven i en sautepande og svits løg, hvidløg, chili og mandler heri.

Tilsæt dernæst aubergine, tomat, flydende sødemiddel og balsamico.

Lad det simre under svag varme i 5 minutter.

Tilsæt oliven, kapers, salt og peber og lad det simre yderligere 2 minutter.

Tip! God til fx kylling, kalkun eller svinemørbrad.