print Energifordeling pr portion

Blandet salat med rejer og mozzarella

Af Majbritt L Engell, Netslank 456 kcal pr portion (408g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

1 hjertesalat, snittet fint
200g Spidskål, snittet fint
175g Tomat, delt i kvarte
20 g olivenolie med orangesmag eller mandarinsmag
2 spsk æbleeddike
100g Avocado, finthakket
100g Mozzarella, grofthakket
Frisk basilikum, 10-12 blade
180g Rejer
evt lidt forårsløg
lidr saltflager

Fremgangsmåde

Bland salat, spidskål, tomat, avocado, og mozzarella sammen.

Denne ret indeholder alt hvad du skal bruge til en frokost eller aftensmad.

Vend det med olie og æbleeddike.

Fordel avocado og mozzarella over salaten.

Top med frisk basilikum og rejer samt evt. forårsløg.

Drys med salt.