Varer til 16 stk
Ingredienser til 16 stk
16 stk
1 lille blomkålshoved
1 løg
100 g røget filet
1 spsk rapsolie
11⁄2 dl mælk
1 tsk salt
peber
2 æg
100 g reven ost, max 30+/16%
1 dl rugmel
1 tsk bagepulver
14-16 muffinsforme, gerne silikone
Fremgangsmåde
Del blomkålen i små buketter. Hak løget.
Skær røget filet i små tern.
Svits filet, blomkål og løg i olie på en pande 3-4 minutter, uden at det tager særlig farve.
Kom mælken i, og lad det koge op.
Krydr med salt og peber. Kog blandingen et
par minutter, og tag panden fra varmen.
Rør æg, revet ost, rugmel og bagepulver sammen.
Rør mælke-grøntblandingen i.
Fordel dejen i 14-16 muffinsforme.
Bag dem ved 175 grader på midterste ovnrille i ca. 35-40 minutter.
Spis blomkålsmuffins varme, lune eller kolde.
Seneste kommentarer