Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
100 g babyspinat
1 blomkål (ca 300 gram)
1 rød peberfrugt
70 g feta Taverna max 30+/16%
(fås i Netto eller Føtex)
1 bakke blåbær (ca. 100-150 gram)
2 spsk græskarkerner
Dressing
2 spsk balsamico
saften fra en lime
1 tsk olie
1 tsk karry
1 knsp kanel
lidt chilipulver
evt. lidt flydende sød
Fremgangsmåde
Læg spinatbladene i bunden af et fad.
Pluk blomkålen til buketter, og drys dem ovenpå spinaten.
Skær peberfrugten i mindre tern, og kom den over blomkål og spinat.
Hak fetaen, eller smuldr den udover sammen med blåbær.
Rist græskarkernerne på en tør pande, og drys dem derefter over salaten.
Bland balsamico, limesaft, olie og krydderier, og hæld det hele over.
Opskrift af
Seneste kommentarer