Blomkålssalat med stødt spidskommen, æble og hasselnødder
220 kcal pr portion (269g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
60 g hasselnøder
1 blomkål
2 stk. æbler
6 stængler blegselleri (kan udelades eller erstattes med squash)
1 bundt koriander
3 spsk. olivenolie
1 tsk mayonaise og 1 tsk. dijonsennep eller 1 spsk. dijonnaise
1/2 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt kanel
salt og peber
Fremgangsmåde
Rist hasselnødder på en tør pande. Pluk blomkålen til små buketter. Stil dem evt. i blød i vand i nogle timer i køleskabet, så bliver de supersprøde og friske.
Hak æblerne i tern og snit blegsellerien i tynde skiver.
Hak frisk koriander. Bland alle ingredienser med olie, dijonnaise og krydderier.
Denne bog er fra: - Graividitetskogebogen.
Opskrift af
Seneste kommentarer