print Energifordeling pr portion

Bøf i svøb med garniture

Af Majbritt L Engell, Netslank 354 kcal pr portion (414g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

4 bøffer af oksefilt (100-150 g)
8 skiver lufttørret skinke
olivenolie til at stege i
300 g butternut squash eller knoldselleri
1 æble
1 orange peberfrugt
1 lilla blomkål eller alm blomkål
1 kvist frisk timian
lidt salt og peber
balsamico glaze

Fremgangsmåde

Rul skinken oven køden.

Skær squash, æble, peberfrugt og blomkål i små stykker

Svits det på en pande i fedtstof i 5-8 i min sammen med stænger af frisk timian.

Smag til med salt og peber.

Kom kødstykkerne på en varm pande med fedtstof og steg

den 3-5 min på hver side.

Anret kødstykkerne på 4 tallerkener sammen med grønt.