Bøf i svøb med garniture
354 kcal pr portion (414g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
4 bøffer af oksefilt (100-150 g)
8 skiver lufttørret skinke
olivenolie til at stege i
300 g butternut squash eller knoldselleri
1 æble
1 orange peberfrugt
1 lilla blomkål eller alm blomkål
1 kvist frisk timian
lidt salt og peber
balsamico glaze
Fremgangsmåde
Rul skinken oven køden.
Skær squash, æble, peberfrugt og blomkål i små stykker
Svits det på en pande i fedtstof i 5-8 i min sammen med stænger af frisk timian.
Smag til med salt og peber.
Kom kødstykkerne på en varm pande med fedtstof og steg
den 3-5 min på hver side.
Anret kødstykkerne på 4 tallerkener sammen med grønt.
Opskrift af
Seneste kommentarer