Bønnesalat med æg, ged og pomelo
586 kcal pr portion (455g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
500g Grønne bønner
1stk Peberfrugt fx gul
2 stk Avocado
8 æg
180g Gederulle
40g Pesto Genovese
200g Pomelo Ca 1/2
2 skefuld Sesamolie
2 spsk Olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær enderne af bønnerne. Og del dem i to. Snit peberfrugten i strimler.
Kom bønner i en skål. Dæk dem med kogende vand. Lad det trække ca 5 min.
Hæld vandet fra. Skær avocadoerne i tynde både. Vend dem evt i citronsaft så de ikke bliver brune.
Skræl pomeloen og skær den i filetter uden lameller
Del de kogte æg og skær gedeosten i skiver.
Bland overstående i en skål eller anret det på et fad.
Rist nigellafrøene på en tør pande ca 3-4 minutter. Drys dem over salaten og fordel pestoen over salaten.
Bland dressingen og hæld den over salaten.
Opskrift af
Seneste kommentarer