print Energifordeling pr portion

Bønnesalat med æg, ged og pomelo

Af Majbritt L Engell, Netslank 586 kcal pr portion (455g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

500g Grønne bønner
1stk Peberfrugt fx gul
2 stk Avocado
8 æg
180g Gederulle
40g Pesto Genovese
200g Pomelo Ca 1/2
2 skefuld Sesamolie
2 spsk Olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær enderne af bønnerne. Og del dem i to. Snit peberfrugten i strimler.

Kom bønner i en skål. Dæk dem med kogende vand. Lad det trække ca 5 min.

Hæld vandet fra. Skær avocadoerne i tynde både. Vend dem evt i citronsaft så de ikke bliver brune.

Skræl pomeloen og skær den i filetter uden lameller

Del de kogte æg og skær gedeosten i skiver.

Bland overstående i en skål eller anret det på et fad.

Rist nigellafrøene på en tør pande ca 3-4 minutter. Drys dem over salaten og fordel pestoen over salaten.

Bland dressingen og hæld den over salaten.