print Energifordeling pr portion

Bowle med bagt kål

Af Majbritt L Engell, Netslank 294 kcal pr portion (443g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

100 g gulerod, delt på langs
200 g spidskål, skåret i tykke
skiver
200 g blomkål, skåret i skiver a 1 cm
2-3 fed hvidløg, delt i halve
et par stænger rosmarin eller
timian
20 g ekstra jomfruolivenolie
salt og peber
120 g røde eller grønne linser,
forkogt
1 spsk. pesto
250 g hytteost eller mager fisk eller fjerkræ

Fremgangsmåde

Stil ovnen på 175 grader varmluft. Fordel gulerødder, blomkål og spidskål på en bageplade med bage- papir. Fordel hvidløg, rosmarin, olie, salt og peber over grøntsagerne. Bag retten i ovnen i ca. 40 minut- ter. Vend grøntsagerne løbende. Del retten i 2 portioner, og server hver portion med kogte røde linser og pesto. Drys med salt. Server protein ved siden af.

Spis 1 portion til frokost og 1 por- tion til aften, og sørg for, at der en- ten er 75 g fisk eller 75 g hytteost i hver portion.

Opskriften er fra PLUS 40 MINUS 10