Varer til 2 Personer
Ingredienser til 2 Personer
MUFFINOMELETTER
2 æg
1/4 dl Letmælk
2 spsk Havreklid
Lidt salt og peber
1 lille håndfuld babyspinat, skyllet grundigt
TILBEHØR:
Friske bær, tomat, asparges basilikum
1 pakke lufttørret skinke, ca. 80 g
30 g primadonna light eller parmesan
SMOOTHIE
100 g Kvark
2 dl Letmælk
2 spsk frosne bær efter eget valg
ca. 5 dråber flydende sødemiddel
1/2 tsk vaniljepulver
2 spsk Hasselnøddeolie
Fremgangsmåde
Pisk æg med mælk, salt, peber og havreklid. Snit spinaten i strimler og bland den i æggemassen.
Fordel æggemassen i 6-8 muffinforme.
Bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter, eller til omeletten har sat sig. Steg skinken på en tør pande, ca. 2-3 minutter på hver side. Læg den over på en tallerken.
Server 3-4 muffinomeletter pr. person på en tallerken og pynt med sprødstegt skinke, tomat, basilikum, asparges og ost i flager.
Kom kvark, mælk, frosne bær, flydende sødemiddel, vaniljepulver og olie i en passende beholder. Blend det hele med en stavblender. Smag den til og tilsæt evt. lidt ekstra sødemiddel. Fordel den i to glas.
Tip: Spis klidbrød med smør til, og brug en ration mættet fedt her.
Opskriften er fra bogen: VIS BARE ARME.
Opskrift af
Seneste kommentarer