print Energifordeling pr stk

Cashew-bananmuffins

Af Ida, Netslank 79 kcal pr stk (26g)

Varer til 14 stk

Ingredienser til 14 stk

100 g cashewnødder
20 g havreklid
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1 tsk flydende sød
1 banan
2 æg
20 g rapsolie

Fremgangsmåde

Blend cashewnødderne fint til mel i en nøddehakker, urtehakket eller kaffekværn.

Bland melet med havreklid og bagepulver.

Mos bananen.

Pisk æggene sammen med flydende sød.

Vend æg, olie og banan i nøddemelblandingen.

Alternativt, hvis du har en urtehakker, kan du blende alle ingredienser heri efter du har blendet nødderne til mel.

Fordel dejen i 14 små papirmuffinsforme.

Bag dem i en 150 grader varmluftovn i 12 minutter.

80 kcal pr. stk.