print Energifordeling pr stk

Cashewnougat

Af Majbritt L Engell, Netslank 139 kcal pr stk (26g)

Varer til 15 stk

Ingredienser til 15 stk

200g Cashewnød, tørristet
85g Cavalier Stevia Lys plade
60g Fløde 38 %, piskefløde
50g Hasselnøddeflager, Sun Island

Fremgangsmåde

Rist cashewnødderne på en tør pande

2-4 minutter og blend dem i en foodprocessor i 3-5 minutter ved højeste hastighed.

Efter nogen tid samler de blendede nødder sig til en blød klump.

Sluk for foodprocessoren.

Smelt chokolade og fløde over et vandbad.

Bland smeltet chokolade og nøddemasse sammen med en ske,

Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse, som du ruller i hasselnøddeflager.

Stil den i køleskab et par timer.

Skær skiver af rullen inden servering.

Nydes kold.