Varer til 4 stk
Ingredienser til 4 stk
800 g hakket oksekød max. 10%
ca. 1 spsk. grillkrydderi
2 agurker
½ bakke tomater
2 løg
½ iceberg salat
½ pose gulerødder
10 skiver ost 30+/16%
Grovkornet sennep
Sukkerreduceret ketchup
4 rugboller fra Schulstad
(minimum 8% fibre)
Fremgangsmåde
Form kødet til flade bøffer, og drys med
grillkrydderi. Steg dem på en fedtfri pande, til de er brune og sprøde. Lav et fad med agurk, tomat og løg i skriver. Snit iceberg fint, eller læg hele blade på
fadet. Skræl gulerødder, og skær dem i stave. Sæt dem på højkant i nogle glas. Skær osten i skiver, og læg på fadet eller en tallerken. Sæt grov sennep og ketchup på bordet sammen med alle grøntsagerne
og osten. Varm bollerne, og hold dem lune under et viskestykke i brødkurven. Stil brød og bøffer på
bordet.
Så kan alle bygge deres egen burger.
Mor spiser kun én burgerbolle.
Opskrift af
Seneste kommentarer