Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
90 gram røget filet
60 gram rå rugpasta (fx fra ilfornaro)
1 broccoli
2 peberfrugter fx røde
1 bakke babymajs
1 æble
40 gram hasselnødder
Dressing
250 gram cheasy hytteost
2 spsk. rapsolie eller macadamianød olie
2 spsk. balsamico
1 spsk. grovkornet sennep
saften fra en limefrugt
Salt og peber
Evt. 3 drb flydende sød
Fremgangsmåde
Rist røget filet skiver på begge sider på en tør pande så de bliver lækre sprøde.
Kog rugpastaen i vand med salt i ca. 5-10 minutter
Del broccolien i fine buketter, hak stokken meget fint i tern.
Skær peberfrugt, babymajs og æble i tern og hak hasselnødderne.
Bland dressingen.
Rør dressing sammen med resterende ingredienser og knus stegt røget filet over salaten.
Opskrift af
Seneste kommentarer