Fladmave brød med cashewnødder og svesker
124 kcal pr portion (30g)
Varer til 15 portion
Ingredienser til 15 portion
1 dl hørfrø
25 gr gær
3 dl vand
1/2 tsk salt
30 gr rapsolie
75 gr cashewnødder
20 gr Skallin eller FiberHUSK
20 gr sesamfrø
30 gr skummetmælkspulver
40 gr svesker
150 gr rugmel
Fremgangsmåde
Sæt hørfrøene i blød i kogene vand. De skal bare lige dækkes med vand og trække i ca. 10 minutter. Opløs gæren i vand, tilsæt salt og fedtstof. Hak cashewnødderne meget fint og tilsæt dem,
udblødte hørfrø, sesamfrø og Skallin i. Tilsæt skummetmælkspulver og finthakkede svesker. Rør rundt i blandingen, og tilsæt rugmelet. Rør dejen godt.
Lad dejen hæve ca 3 timer, på køkkenbordet.
Fordel dejen i muffinforme – gerne dem der er hjerteformet. Tryk dejen godt ned i formene.
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Du kan også lægge 15 dejklatter på et stykke bagepapir og trykke dem flade med hænderne. Bages ca. samme tid som beskrevet ovenfor.
Tip: Kan fryses
Opskrift af
Seneste kommentarer