Varer til 35 portion
Ingredienser til 35 portion
2 dl vand
1 dl sukrin+
40 g smør
13-14 spsk BageSød/Perfect fit (ca 200 g)
2 dl fløde 38%
Fremgangsmåde
Kom vand, smør og sukrin+ i en gryde og bring det i kog. Lad det koge ca 5-6 min mens du rører i blandingen - så alt sukrin+ og smør opløses.
Tilsæt fløden og lad den koge med ca. 2 min.
Skru lidt ned for varmen, men det skal fortsat boble (småkoge).
Tilsæt så en spiseske BageSød/Perfect fit ad gangen mens du rører i den kogende masse. Lad det opløses før den næste tilsættes. Lad det koge ca 8-10 min fra fløden er kommet i og pludselig får det en tykkere konsistens og karamelfarven. Lad blandingen køle lidt af.
Kom saucen i 35 små forme, fx silikoneforme og stil dem i køleskabet i ca 20-30 minutter så de bliver mere faste.
Opbevares på køl.
Opskrift af
Seneste kommentarer