Varer til 2 portioner
Ingredienser til 2 portioner
Frisk frugt:
• 500 g frugt eller bær, f.eks. blomme, pære, æble, jordbær, blåbær, hindbær, vindruer mv.
Råcreme:
• 2 æggeblommer
• 2 spsk. rørsukker
• 1 tsk. vaniljepulver eller 1⁄2 vaniljestang
• 2 dl piskefløde
Pynt:
• Lidt frisk mynte eller citronmelisse
• Lidt hasselnøddeflager til topping
Fremgangsmåde
Skær frugterne i tern, og bland dem sammen. Pisk æggeblommer og rør- sukker sammen med vaniljepulver i en skål. Pisk til en luftig æggesnaps. Pisk fløden stiv, og vend den i æggesnapsen. Server den friske frugt med råcreme. Pynt med lidt frisk mynte eller citronmelisse samt hasselnødde- flager.
Opskriften er fra bogen Nordisk Middelhavskost
Seneste kommentarer