print Energifordeling pr portion

Frokost salat med rejer og hytteost

Af Majbritt L Engell, Netslank 278 kcal pr portion (568g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

200 g tomat
1/2 agurk
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld babyleaves
60 g grønne bønner (friske)
50 g ananans kirsebær
80 g hytteost (1,5 %)
120 g rejer (fx fra frost)
8 mandler
saften fra 1 limefrugt
salt og peber

Fremgangsmåde

Del tomaterne.

Skær agurken i skiver.

Del bønnerne på tværs og skær dem i mindre stykker. Bland ovenstående med frisk basilikum og og baby leaves.

Læg det på en tallerken.

Fjern stilken på anans kirsebærene og fordel dem over salaten. Drys med optøede rejer og fordel hytteosten over.

Hak mandlerne og drys dem over salaten.

Pres lime saften over og drys med salt og peber.