print Energifordeling pr portion

Fyldt fugl med spidskålssalat

Af Ida, Netslank 496 kcal pr portion (464g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

Fyldt fugl
1 kalkunbryst eller ca. 900 g fersk kyllingebryst
½ bøtte (100 g) Philadelphia light eller en anden smøreost max. 12% fedt
en lille dåse tomatpure
evt. frisk basilikum
salt og peber
100 g parma-skinke

Spidskålssalaten
80 g puy-linser eller perlebyg
1 spidskålshoved eller et halvt hvidkålshoved
evt. lidt frisk basilikum
40 g primadonna light el. en anden ost max 30+/16%
40 g kapers
1 spsk olie
saften fra en lime
2 spsk rødvinsbalsamico
salt og peber

Fremgangsmåde

Fyldt fugl

Skær kalkunbrystet ud i 4 stykker.

Rens det for sener m.m. Lav en lomme i kalkunstykkerne.

Smør 25 g ost og derefter 1 tsk. tomatpure i hver kalkunlomme.

Hak evt. lidt basilikum,

Luk lommen, og drys med salt og peber.

Rul lufttørret skinke om de fyldte fuglestykker.

Brun dem evt. af på en pande, inden du stiller dem i ovnen.

Kom dem i et ildfast fad med lidt vand ved, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.

Spidskålssalat

Kog linserne i ca. 2 dl vand i 25 minutter,

indtil vandet er væk. Perlebyg skal

koge ca. 40 minutter. Skyl dem under en

si, når de er færdigkogte.

Snit spidskålen meget fint.

Hak derefter evt. frisk basilikum.

Læg spidskål og basilikum på et fad eller i en skål, og drys med puy-linser/perlebyg.

Riv osten på siden af rivejernet, så den

bliver revet som flager. Drys ost og

kapers over spidskålen.

Bland olie, limesaft, rødvinsbalsamico, salt og peber, og hæld det over salaten.