Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie
300 g kalkun, skåret i tern
100 g kalkunbacon, skåret i tern
30 g forårsløg, skåret i strimler
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1⁄2 tsk. peber
1 bouillonterning, grøntsags
1⁄2 dåse hakkede tomater
3⁄4 dl piskefløde 38 %
100 g gul peberfrugt, skåret i tern
100 g squash, evt. skrællet og skåret i tern
lidt frisk persille, finthakket
100 g cherrytomat, delt i halve
Fremgangsmåde
Varm olien op i en mellemstor gryde. Steg kalkun og kalkunbacon med forårsløg og krydderi i olivenolie
i ca. 2 minutter. Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Rør rundt indimellem. Tilsæt fløde, peberfrugt og squash.
Rør godt rundt. Lad retten simre ved svag varme ca. 10 minutter. Rør rundt indimellem. Smag til med salt og peber.
Pynt med cherrytomat og friskhakket persille.
Opskrift af
Seneste kommentarer