Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
300 g spidskål, finthakket
250 g gulerod, skåret i skiver
50 g babyspinat
1-2 håndfulde friske urter, fx per-
sille, koriander eller løvstikke
1 stort æble, 2 små nektariner
eller 3-4 tørrede abrikoser,
finthakket
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. æbleeddike
saltflager
evt. 1 spsk. nigellafrø, tørristede
evt. 1⁄4 rødløg eller 1 forårsløg, finthakket
250 g magert kød eller fisk, fx kylling, svinemørbrad, kalkun eller torsk/lange
Fremgangsmåde
Bland grøntsagerne sammen i en skål.
Tilsæt friske urter og frugt, og bland det sammen. Vend salaten i olie og eddike, og top med saltflager og evt. nigellafrø og rødløg.
Deles i 2 portioner så du har en portion til frokost og en til aften.
Spis 1 portion med 100 g kød til frokost og 1 portion med 150 g kød til aften. Bemærk, at proteindelen ikke er på billedet, men den skal selvfølgelig spises med salaten.
Opskrift af
Seneste kommentarer