Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
200g Hasselnødder, ristes på en tør pande
85g sukkerfri mælkechokolade fx fra Easis eller Cavalier
3/4 dl piskefløde
35g mandelflager
Fremgangsmåde
Rul tørristet hasselnødder i en viskestykke så skallerne kommer godt af.
Blend dem 2-4 minutter i en foodprocessor i 3-5 minutter ved højeste hastighed.
Smelt chokolade og fløde i en gryde.
Bland smeltet chokolade og nøddemasse sammen i en skål.
Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse.
Drys med mandelflager. Luk papiret om hasselnøddebrødet.
Stil den i køleskab et par timer eller kom den i fryseren.
Skær skiver af rullen inden servering.
Nydes kold.
Kan med fordel opbevares i fryseren.
Opskrift af
Seneste kommentarer