print Energifordeling pr stk

Hindbærsnitter

Af Ida, Netslank 199 kcal pr stk (55g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

200 g mandler malet til mel
100 g Isis Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
50 g havreklid
120 g flydende oliemargarine
1 æg
1 tsk vaniljepulver
revet skal af en økocitron
100 g Cervera hindbærsyltetøj, sukkerfri
20 g mandelsplinter til pynt

Fremgangsmåde

Bland mandelmel, Perfect Fit, havreklid og vaniljepulver.

Tilsæt oliemargarine og citronskal.

Ælt dernæst ægget ind i dejen.

Læg dejen i bagepapir og lad den hvile i fryseren i en times tid.

Del dejen i to og rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir i rektangler, ca, 14x27 cm.

Smør syltetøj på den ene rektangel.

Placer forsigtigt den anden rektangel ovenpå ved at løfte bagepapiret og vend det på hovedet. Ret evt. kanterne til. Pynt med mandelsplinter.

Bages ved 175 grader varmluftovn i 15 min. Lad kagen hvile 5 minutter, inden du skærer af den. Brug en skarp kniv til at lave 12 snitter. Skub dem forsigtigt fra hinanden vha. en spatel. Bages færdigt i 5-7 minutter.

Opbevares på køl.