print Energifordeling pr personer

Hvidkålssuppe med Kylling.

Af Majbritt L Engell, Netslank 241 kcal pr personer (391g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

800g kyllingbryst
olivenolie til stegning.
1 tsk karry
1/2 tsk stødt spidskommen
2 fed hvidløg
300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
1/2 liter vand
saften fra en økologisk limefrugt
1 tsk friskrevet peberrod
evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt

Fremgangsmåde

Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.

Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i og steg i et par minutter.

Kom herefter vand, limesaft og peberrod og lad det koge til kålen er mør.

Server suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.