Varer
Ingredienser
65 g Fiberfin (fås hos helsekost - kan erstattes med Skalllin)
65 g Kokosfiber (fås hos helsekost og Frk Skrump netbutik)
35 g Skallin (fås hos helsekost og Frk Skrump netbutik)
10 g Sukrin+ (fås i helsekost og Frk Skrump netbutik)
2 tsk bagepulver
50 g hakkede hasselnødder
50 g solsikkekerner
150 g hørfrø
1 tsk salt
1 æg
½ liter vand
Fremgangsmåde
Bland Fiberfin, kokosfiber, skallin, Sukrin+, bagepulber, hasselnødder, solsikkekerner, hørfrø og salt godt sammen.
Tilsæt æg og vand og rør dejen godt igennem.
Lad dejen hvile i 3 minutter.
Form et aflangt brød og placer det på en bageplade med bagepapir.
Bag brødet ved 165 grader varmluftovn i 60-70 minutter.
Lad brødet køle af på en rist, inden du skærer af det.
Opskrift af
Seneste kommentarer