Varer til 4 person
Ingredienser til 4 person
400 g jordskokker
250 g blomkål
1 porre
2 fed hvidløg
8 dl hønsekødsbouillon
½ tsk stød muskatnød
250 ml Milda Cremfine 7%
2 spsk citronsaft
Salt og peber
300 g kyllingebryst
2 spsk olivenolie
200 g bacontern
Fremgangsmåde
Rens og skrub jordskokkerne, skræl urenheder væk.
Skær porren i skiver.
Pluk blomkål i buketter.
Pil hvidløget.
Kog grøntsagerne i hønsekødsbouillonen til det er helt mørt.
Blend suppen og tilsæt fløde.
Smag til med muskat, salt, peber og citronsaft.
Steg kyllingebryst i olien. Skær det i skiver.
Steg bacon på en tør pande, så det meste af fedtet steges væk.
Løg dem derefter på et stykke køkkenrulle.
Brug det til at drysse over suppen sammen med kyllingestykkerne ved servering.
Opskrift af
Seneste kommentarer