Varer til 60 stk
Ingredienser til 60 stk
100 g fin mandelmel (fås hos Frk. Skrump)
70 g kamutmel
20 g skummetmælkspulver
60 g Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
20 g havreklid
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
Revet skal fra 1 øko citron
1 æg
50 g Kærgården steg&bag
Fremgangsmåde
Bland først mandelmel, kamutmel, skummetmælkspulver, Perfect Fit, havreklid, kardemomme, vanilje og bagepulver.
Tilsæt dernæst æg, citronskal og Kærgården.
Ælt dejen godt sammen med hånden.
Tril 30 kugler og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Giv dem et let tryk med pegefingeren.
Bag dem midt i ovnen i 7-10 minutter ved 200 grader varmluftovn. Hold øje med dem – de bliver hurtig sorte.
Tag dem ud, lad dem afkøle til og skær dem forsigtigt igennem med en savtakket kniv. De smuldrer let. Brug gerne en lille smørebrødkniv med bredt skaft. Det er nemmest at arbejde med.
Bag dem yderligere 30 minutter ved 100 grader.
Lad dem afkøle på en bagerist.
Opbevares i kagedåse.
Opskrift af
Seneste kommentarer